Csapatépítés a szabadban! 

Elég volt a mókuskerékből és a nyüzsgő nagyvárosból? Lecserélnétek a kollégákkal a stresszes hétköznapokat és a hosszú megbeszéléseket? Ha igazi feltöltődést kerestek, akkor irány a Király Lovastanya, ahol a természet lágy ölén  bográcsozhattok, finom borokat kóstolhattok, lovalgolhattok vagy wellnesselhettek! 

Szállás lehetőség  akár 50 főig, wellnes, grillezési vagy bográcsozási lehetőség és szabadidős programok: asztali tenisz, csocsó, football, biliárd, medence, lovaglás szakképzett oktatóval és sétakocsikázás.

  Program díja: 2.500 Ft / fő / minden megkezdett nap

  Reggeli: 2.600 Ft / fő / nap

  Ebéd: 3.600 Ft / fő / nap

  Vacsora: 3.600 Ft / fő / nap  

  Esküvő – Egy feledhetetlen nap csodás környezetben!

  Szívesen töltenéd a nagy napot egy nem hétköznapi, rusztikus környezeteben, távol a zajos várostól, akár egy teljes hétvégés kikapcsolódással összekötve? A Lovastanya kiváló rendezvényhelyszín. Biztosítjuk a cateringet, a vintage érzést és állunk mindenben rendelkezésetekre!

   

  Szabadulás a sulitól!

  Osztálykirándulásaink hosszú évek óta kiemelkedően nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen tartalmas, aktív és természetközeli kikapcsolódási- és tanulási lehetőséget kínálunk a gyermekeknek.

  A környéken sok szép túraútvonal található, de szervezett kirándulásaink keretén belül a helyi kultúrát, legendás helyeket is megismerhetitek – akár lovaskocsikázás közben is.

  A közvetlen szomszédságban 5000 hektárnyi háborítatlan erdő található, ahol egy kiadós túra során megtekinthetitek a híres ősborókást, és az árvalányhajban gazdag környezetet.

  A tanya területén focipálya, röpladbapálya, tenisz várja a csapatokat, az itt található kis háziállat-udvar pedig nem csak érdekességként szolgál, de tanulási lehetőséget is biztosít.

  Az elhelyezés 2-3-4 ágyas szobákban történik, ágyneműt biztosítunk. Napi háromszori étkezés alkalmával házias ételeket készítünk, ügyelve a gyermekek igényeire. A kísérők TV-vel ellátott, fürdőszobás szobákban kerülnek elhelyezésre, az ő ellátásuk, programjaik és szállásuk ingyenes.

  Szállás: 4.000 Ft/fő/éj

  Napi programdíj: 2.500 Ft/fő/minden megkezdett nap

  Reggeli: 1.000 Ft/fő

  Ebéd: 1.300 Ft/fő

  Vacsora: 1.000 Ft/fő

   

  Kérj személyre szabott ajánlatot!

  Írd meg nekünk igényeiteket, és mi összeállítunk egy csomagot!

  Telefon: +36 30 627 0744

  Email cím: kiraly@kiralylovastanya.hu

  Kövess minket a Facebookon és
  az Instagramon!