Disznótor Király módra!

2021. november 26-28. /
2021. december 3-5.

Csatlakozzatok hozzánk egy nem mindennapi csapatépítő programra. A mulatság egy egész hétvégén át tart! Péntek délután, érkezéskor pálinkával és finom, meleg, házi pogácsával várjuk a csapatot. A szobák elfoglalása után pedig az ízlelőbimbókat tesszük próbára hamisítatlan falusi ízekkel: kakaspörköltet és házi savanyúságot kínálunk.

Az igazi izgalmak szombat hajnalban kezdődnek, amikoris egy házipálinkás ébresztőt követően a böllér vezet végig titeket a disznóvágás teljes folyamatán. A disznőölést követően az állat feldolgozása is a csapat feladata lesz!

Ezt követően hamarosan már érkeznek is a finomnál finomabb ízek, sorban jön munkátok gyümölcse: a sült vér, resztelt máj, mangalicapecsenye, disznótoros leves, hurka, kolbász, toros káposzta és tepertő.
A felsorolt finomságokat falusi szalagos fánk és jánoshalmi lakodalmas kalács követi – ha még fér.

A szombati nap további részében kikapcsolódhattok wellness részlegünkön, igénybe vehettek szervezett kirándulást, lovaskocsis programot is, este pedig igazi, falusi mulatságban lehet részetek, egészen hajnalig.

A program a vasárnapi ebéddel zárul.

  Program díja: 40.000 Ft/fő

   

  2021. december 3-5.

  Szilveszteri hétvége – 

  2021. december 31 – 2022. január 2.

  Bulizz egy hatalmasat családoddal, barátaiddal az év utolsó napján és pihend ki a mulatás fáradalmait hangulatos vidéki környezetben!

  Amit mi biztosítunk.. Egy felejthetetlen szilveszteri élmény, fergeteges bulival, zenével, tánccal és teljes ellátással. Foglald le mielőbb és biztosítsd be a helyed!

  Csomag ára: 42.000 Ft/fő

  Keddtől csütörtökig – Távol a város zajától! 

  3 nap, 2 éjszaka félpanziós ellátással, wellness használattal emellett kedveskedünk egy séta kocsikázással és fél óra lovaglással minden vendég számára.

  Szállás: 25.000 Ft/fő/2 éj

  Nyeregbe gyerekek! 

  A gyermekeket 5 napos tábor keretén belül vezetjük be a lovaglás és a lovakkal való bánásmód legapróbb rejtelmébe is, egészen az alapoktól.

  A lovaglás technikájának elsajátítása mellett bevonjuk őket a gondozás, takarmányozás folyamataiba is.

  A tábor során számos szabadidős programlehetőség adott. Medence, tenisz, horgászat, és labdajátékok mellett kézművesfoglalkozásokat is tartunk. 

  Megtapasztalhatják a lovaglás élményét, szépségét szakképzett oktatók segítségével.

  Étkezés: reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora
  Szállás: 4-6-8 ágyas szobákban, kőházban
  Turnusok: Vasárnap délutántól péntek délutánig, nyári szünidő alatt
  A tábort tradicionálisan szalonnasütéssel és tábortűzzel zárjuk, ahol a gyermekek az elsajátított ismeretekről tanúsítványt kapnak.

   Program díja: 40.000 Ft/fő/5 nap

    

   Foglalj azonnal!

   Válassz előre összeállított csomagjainkból!

   Adatkezelési szabályzat

   Hírlevél feliratkozás

   4 + 11 =