Keddtől csütörtökig – Távol a város zajától! 

3 nap, 2 éjszaka félpanziós ellátással, wellness használattal emellett kedveskedünk egy séta kocsikázással és fél óra lovaglással minden vendég számára.

Szállás: 28.000 Ft/fő/2 éj

Nyeregbe gyerekek! 

A gyermekeket 5 napos tábor keretén belül vezetjük be a lovaglás és a lovakkal való bánásmód legapróbb rejtelmébe is, egészen az alapoktól.

A lovaglás technikájának elsajátítása mellett bevonjuk őket a gondozás, takarmányozás folyamataiba is.

A tábor során számos szabadidős programlehetőség adott. Medence, tenisz, horgászat, és labdajátékok mellett kézművesfoglalkozásokat is tartunk. 

Megtapasztalhatják a lovaglás élményét, szépségét szakképzett oktatók segítségével.

Legközelebbi táborok:
2022. július 3-8.
2022. július 31 – augusztus 5.

Étkezés: reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora
Szállás: 4-6-8 ágyas szobákban, kőházban
Turnusok: Vasárnap délutántól péntek délutánig, nyári szünidő alatt
A tábort tradicionálisan szalonnasütéssel és tábortűzzel zárjuk, ahol a gyermekek az elsajátított ismeretekről tanúsítványt kapnak.

  Program díja: 55.000 Ft/fő/5 nap

   

  Disznótor Király módra!

  Csatlakozzatok hozzánk egy nem mindennapi csapatépítő programra. A mulatság egy egész hétvégén át tart! Péntek délután, érkezéskor pálinkával és finom, meleg, házi pogácsával várjuk a csapatot. A szobák elfoglalása után pedig az ízlelőbimbókat tesszük próbára hamisítatlan falusi ízekkel: kakaspörköltet és házi savanyúságot kínálunk.

  Az igazi izgalmak szombat hajnalban kezdődnek, amikoris egy házipálinkás ébresztőt követően a böllér vezet végig titeket a disznóvágás teljes folyamatán. A disznőölést követően az állat feldolgozása is a csapat feladata lesz!

  Ezt követően hamarosan már érkeznek is a finomnál finomabb ízek, sorban jön munkátok gyümölcse: a sült vér, resztelt máj, mangalicapecsenye, disznótoros leves, hurka, kolbász, toros káposzta és tepertő.
  A felsorolt finomságokat falusi szalagos fánk és jánoshalmi lakodalmas kalács követi – ha még fér.

  A szombati nap további részében kikapcsolódhattok wellness részlegünkön, igénybe vehettek szervezett kirándulást, lovaskocsis programot is, este pedig igazi, falusi mulatságban lehet részetek, egészen hajnalig.

  A program a vasárnapi ebéddel zárul.

   Program díja: 50.000 Ft/fő

    

   Érdeklődj emailben vagy telefonon!

   Foglalj azonnal!

   Válassz előre összeállított csomagjainkból!

   Adatkezelési szabályzat

   Hírlevél feliratkozás

   15 + 10 =