Disznótor Király módra!

Csatlakozzatok hozzánk egy nem mindennapi csapatépítő programra. A mulatság egy egész hétvégén át tart! Péntek délután, érkezéskor pálinkával és finom, meleg, házi pogácsával várjuk a csapatot. A szobák elfoglalása után pedig az ízlelőbimbókat tesszük próbára hamisítatlan falusi ízekkel: kakaspörköltet és házi savanyúságot kínálunk.

Az igazi izgalmak szombat hajnalban kezdődnek, amikoris egy házipálinkás ébresztőt követően a böllér vezet végig titeket a disznóvágás teljes folyamatán. A disznőölést követően az állat feldolgozása is a csapat feladata lesz!

Ezt követően hamarosan már érkeznek is a finomnál finomabb ízek, sorban jön munkátok gyümölcse: a sült vér, resztelt máj, mangalicapecsenye, disznótoros leves, hurka, kolbász, toros káposzta és tepertő.
A felsorolt finomságokat falusi szalagos fánk és jánoshalmi lakodalmas kalács követi – ha még fér.

A szombati nap további részében kikapcsolódhattok wellness részlegünkön, igénybe vehettek szervezett kirándulást, lovaskocsis programot is, este pedig igazi, falusi mulatságban lehet részetek, egészen hajnalig.

A program a vasárnapi ebéddel zárul.

  Program díja: 59.000 Ft/fő

   

  Érdeklődj emailben vagy telefonon!

  Keddtől csütörtökig – Távol a város zajától! 

  3 nap, 2 éjszaka félpanziós ellátással, wellness használattal emellett kedveskedünk egy séta kocsikázással és fél óra lovaglással minden vendég számára.

  Szállás: 37.000 Ft/fő/2 éj

  Nyeregbe gyerekek! 

  A gyermekeket 5 napos tábor keretén belül vezetjük be a lovaglás és a lovakkal való bánásmód legapróbb rejtelmébe is, egészen az alapoktól.

  A lovaglás technikájának elsajátítása mellett bevonjuk őket a gondozás, takarmányozás folyamataiba is.

  A tábor során számos szabadidős programlehetőség adott. Medence, tenisz, horgászat, és labdajátékok mellett kézművesfoglalkozásokat is tartunk. 

  Megtapasztalhatják a lovaglás élményét, szépségét szakképzett oktatók segítségével.

  Legközelebbi táborok:
  Találkozunk jövő nyáron!

  Étkezés: reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora
  Szállás: 4-6-8 ágyas szobákban, kőházban
  Turnusok: Vasárnap délutántól péntek délutánig, nyári szünidő alatt
  A tábort tradicionálisan szalonnasütéssel és tábortűzzel zárjuk, ahol a gyermekek az elsajátított ismeretekről tanúsítványt kapnak.

   Program díja: hamarosan

    

   Programjainkkal kapcsolatban
   keress minket bizalommal!

   Telefon: +36 30 627 0744

   Email cím: kiraly@kiralylovastanya.hu

   Kövess minket a Facebookon és
   az Instagramon!