FALUSI DISZNÓTOR Király módra!

Az egész hétvégés program péntek délutántól indul, majd vasárnap reggeli után zárul. Vendégeinket érkezéskor házi pálinkával és pogácsával köszöntjük, majd fürdőszobával ellátott, tévével felszerelt komfortos szobákban, illetve apartmanban helyezzük el. Este bevezetésként kipróbálhatják a hamisítatlan falusi ízeket. Vacsorára kakaspörköltet tálalunk fel tésztával és házi vegyes savanyúsággal.

A másnap reggel igen korán és aktívan kezdődik. A házi pálinka lélekmelegítőként való elfogyasztása után kezdődik a disznóvágás. A vendég a böllérrel együtt végzi a disznóölést, valamint a feldolgozást. Az egész nap svédasztalos formában feltálalt étel már az ő munkájuk eredménye: sült vér, resztelt máj, mangalicapecsenye, disznótoros leves, hurka, kolbász, toros káposzta és tepertő. Desszertként falusi szalagos fánk és jánoshalmi lakodalmas kalács kerül az asztalra. Délután hó esetén szánkózás, egyébként lovaskocsis kirándulást szervezünk Közép-Európa legnagyobb egybefüggő ősborókásába. A jó hangulat megőrzése érdekében a forralt bor és házi pálinka sem hiányozhat a kocsiról. Visszatéréskor megtekinthetik az állatsimogató lakóit (mangalica sertés, liba, kacsa, nyúl, kecske, racka birka, szamár, kutya, macska). Sötétedésig igénybe vehetik a tanyán található kikapcsolódáshoz nélkülözhetetlen szabadidős lehetőségeket ( wellness, asztalitenisz, asztali foci, biliárd, teniszpálya, füves pálya).

Este kezdődik az igazi, munka után jól megérdemelt falusi mulatság kifulladásig.
A program a másnapi ebéddel zárul.

Igény szerint - előzetes lejelentés alapján - sütni való kolbászt, hurkát készíttethet a vendég, amelyet a hétvége elteltével haza vihet magával.

Reméljük, ajánlatunk elnyerte tetszését. A mennyiben mellettünk dönt, keressen meg minket!